WORD VRIJWILLIGER BIJ DE DIERENAMBULANCE

WERKEN ALS VRIJWILLIGER BIJ DE DIERENAMBULANCE

Bij de Dierenambulance De Ronde Venen / Amstelland zitten zo’n 20 vrijwilligers die zich 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetten voor de dieren in (medische) nood.

Vrijwilligerswerk bij de Dierenambulance is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook uitdagend en vooral heel dankbaar. Je komt in aanraking met verschillende mensen en in verschillende situaties. Dieren staan bij ons natuurlijk centraal, maar in veel situaties bied je ook hulp aan mensen. Je betekent voor zowel dier als mens vaak echt een verschil, en daar doen we het met z’n allen voor.

Heb jij ook een groot dierenhart en draag je ook mensen een warm hart toe, kom dan ons gedreven team vrijwillige dierenliefhebbers versterken!

JA! IK WIL VRIJWILLIGER WORDEN

Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij ons, stuur dan jouw CV met korte motivatie naar onze directeur Miriam Bosman via vacature@dierenambulancera.com.

Na een kennismakingsgesprek word je ingepland voor een aantal oriëntatie-diensten op de ambulance. Zo krijg je een goed beeld van ons werk. Tijdens de oriëntatie-diensten kijk je alleen mee (je hoeft dus nog niks te doen). Na de oriëntatie-diensten volgt een evaluatiegesprek waarin je samen met Miriam of Marja kijkt of vrijwilligerswerk bij de dierenambulance iets voor jou is en hoe nu verder.

Voordat je zelfstandig aan het werk kunt gaat, word je ingewerkt door Miriam of Marja en volg je een cursus EHBO voor dieren, gegeven door dierenartsen en onze eigen vrijwilligers.

VACATURES

ONZE DIENSTEN

  • Dagdienst: 09.00 tot 16.00 uur
  • Avonddienst: 16.00 tot 22.00 uur
  • Nachtdienst: 22.00 tot 09.00 uur