BENT U UW HUISDIER KWIJT?

Bent u uw huisdier kwijt? Kijk op onze Facebook pagina of uw dier door ons is gevonden. Staat uw dier er niet bij? Registreer uw dier spoedig als vermist en houd onze Facebook pagina in de gaten.

STICHTING AMIVEDI

Wij werken nauw samen met Stichting Amivedi. Amivedi faciliteert de registratie van vermiste en gevonden huisdieren in Nederland en is daarmee een landelijk meldpunt voor huisdiereigenaren. Met dank aan deze kosteloze registratie worden jaarlijks bijna duizenden huisdieren teruggevonden. Wij raden u dan ook aan om uw vermiste huisdier te registreren op amivedi.nl en daar ook in de gaten te houden of uw huisdier gevonden is.

U kunt ook flyers of posters van uw vermiste huisdier in uw buurt verspreiden. Hiermee vergroot u de vindkans! Via deze link kunt u gemakkelijk een poster maken.

Amivedi Algemeen
Telefoon: 0900-264 83 34
Website: www.amivedi.nl

Amivedi De Ronde Venen
Telefoon: 088-006 46 73
E-mail: rondevenen@amivedi.nl

Amivedi Amstelveen
Telefoon: 088-006 46 55
E-mail: amstelveen@amivedi.nl

HANDIGE APPS

GLOBAL PET ALERT

In de App Store en Google Play kun je de Global Pet Alert voor je mobiele telefoon downloaden. Deze app maakt het mogelijk om via je mobiel een alert te versturen als je huisdier vermist is. Bekenden en onbekenden die zich binnen de zoekstraal bevinden krijgen het Alert direct en kijken met je mee.

NEXTDOOR & BUURTAPP

Als u gebruik maakt van de app Nextdoor of BuurtApp, kunt u ook hier kijken of iemand uw vermiste huisdier gezien heeft.