BELASTINGVRIJ SCHENKEN

SCHENKEN MET BELASTINGVOORDEEL

Wist u dat u een groot deel van uw gift aan de Dierenambulance De Ronde Venen / Amstelland terug kunt krijgen van de Belastingdienst? Dit kan door uw gift vast te leggen als periodieke schenking. We leggen uw uit hoe het werkt en wat de voordelen van periodiek schenken zijn.

Wat zijn de voordelen van periodiek schenken?

  • U ontvangt tot 49,50% terug van de belastingdienst (afhankelijk van de belastingschijf waar u in zit).
  • U kunt ervoor kiezen de Dierenambulance De Ronde Venen / Amstelland met een extra bijdrage te steunen, zonder dat het u zelf meer kost.
  • Door uw gift vast te leggen, ontvangt de Dierenambulance De Ronde Venen / Amstelland structurele steun die we hard nodig hebben om ons werk te kunnen blijven doen.
  • U bepaalt zelf de hoogte van uw schenking.
  • U kunt de overeenkomst eenvoudig vastleggen door het online formulier in te vullen of door het formulier (hieronder) te downloaden en ingevuld naar ons op te sturen.

EENVOUDIG EN SNEL GEREGELD

Periodiek schenken aan de Dierenambulance De Ronde Venen / Amstelland is makkelijk en snel geregeld via een schenkingsovereenkomst en betalingsvolmacht. Dat kost niks extra’s en een notaris is hier niet voor nodig. U bepaalt zelf hoeveel u aan de Dierenambulance De Ronde Venen / Amstelland per jaar wilt schenken.

Download hieronder een schenkingsovereenkomst. U kunt dit formulieren naar ons mailen: info@dierenambulancera.com.

UW BELASTINGVOORDEEL

Bereken uw belastingvoordeel op de website van Schenkservice.nl.